Istoria HERZ


1343057599 arrow-right redEvoluţia în timp a companiei HERZ

Familiile Gebauer & Lehrner au pus bazele unei mărci internaţionale încă din anul 1896, pe Herzgasse (”Strada Inimii”) în sectorul 10 din Viena. Simbolul inimii a fost folosit mai întâi ca marcă de produs şi abia apoi a fost introdus în numele firmei.

Fondată acum mai bine de 110 de ani ca fabrică de armături universale, HERZ a devenit unul dintre specialiştii mondiali în domeniul armăturilor pentru instalaţiile de încălzire datorită inovaţiilor tehnologice permanente şi a calităţii înalte, precum şi datorită designului modern al produselor.

Împreună cu renumiţi producători europeni de instalaţii, HERZ Armaturen creează concepte adecvate pentru funcţionarea armăturilor de reglare cu costuri reduse de energie şi încălzire. Seria de termostate ”DE LUXE” este răspunsul HERZ la tendinţa către un design mai atrăgător în domeniul instalaţiilor de încălzire.

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestor cookie-uri.
Ok