Herz in Romania

 

1343057599 arrow-right redHERZ în România

Herz Armaturen România, filiala companiei austriece Herz Armaturen Ges.m.b.H, a fost înființată în 1998 cu scopul de a veni în mod direct în întâmpinarea nevoilor pieței de armături din România.

1343057599 arrow-right redHERZ pentru mediu

Toate instalatiile de incalzire HERZ indeplinesc cele mai stricte cerinte privind emisia de noxe. Drept marturie stau nenumaratele certificate de calitate referitoare la mediu.

1343057599 arrow-right redCalitatea HERZ

Încă de la începutul anilor ’60, HERZ Armaturen a dezvoltat un sistem de control al calităţii care i-a permis să ofere clienţilor încă de atunci o garanţie de 5 ani pentru toate produsele. Această garanţie este valabilă şi astăzi pentru toate produsele menţionate în Certificatul de Garanţie – iar standardele înalte de producţie conferă încredere în toate produsele HERZ. Firma HERZ Armaturen aplică un sistem modern de management al calităţii, certificat conform ISO 9001 şi deţine multe alte certificate naţionale şi internaţionale pentru întreaga gamă de produse. Robinetele termostatice HERZ corespund normei europene EN 215. 

 Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestor cookie-uri.
Ok