Herz in lume

 

1343057599 arrow-right redFirma

Fondată în anul 1896, HERZ beneficiază de o prezență de peste 110 ani pe piață, fapt fără precedent. HERZ Armaturen GmbH, cu șase sedii în Austria, trei alte sedii în Europa și cu peste 1500 de angajați în Austria și străinătate, este singurul producător austriac și unul dintre cei mai importanți pe plan internațional de produse pentru instalații de încălzire, industriale și rezidențiale.

Deceniile de experienţă şi specializarea în domeniul tehnicii de încălzire şi reglare reprezintă baza pentru dezvoltarea unor produse inovatoare şi a unor soluţii de succes din punct de vedere estetic şi al formei.

1343057599 arrow-right redHERZ în lume

Compania HERZ Armaturen are filiale în Marea Britanie, Germania, Cehia, Polonia, Slovacia, Ucraina, Georgia, Ungaria, România, Bulgaria, Rusia, Turcia şi statele baltice, precum şi parteneri tradiţionali şi reprezentanţe în peste 60 de ţări, începând din Europa, în Orientul Apropiat, America de Nord şi de Sud, China, Japonia şi Noua Zeelandă.

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestor cookie-uri.
Ok