Actionare electrica pt vana cu 3 cai, 500N

Acţionare electrică pentru vană cu 3 căi, putere de acţionare 500 N
Description

Descriere

putere de acţionare 500 N
HERZ- Acţionare electrică pentru vană cu 3 căi, putere de acţionare 500 N

Cu control al încălzirii în 2 puncte, 3 puncte sau continuu. Cu caracteristică de reglare liniară sau procentuală. Carcasă din material plastic ignifugabil, compus din 2 părţi. Pensetă elastică din material plastic şi piuliţă olandeză din alamă, pentru prinderea pe vană. Modulul de funcţionare poate fi  comutat direct, cursa ventilului reglându-se automat. Semnal de comutare pentru selectarea caracteristicii de reglare şi a duratei de curgere. Angrenaj pentru poziţionarea ventilului și cu acţionare manuală. Permite montarea atât în poziţie verticală cât şi orizontală, dar în niciun caz nu se montează cu acţionarea în jos.

Dim. Nr. comandă

Pachetaj

24V

7712 11

1

 

HERZ- Acţionare electrică pentru vană cu 3 căi, putere de acţionare 500 N

Cu control al încălzirii în 3 puncte. Carcasă din material plastic ignifugabil, compus din 2 părţi. Consolă din material plastic şi piuliţă olandeză din alamă pentru prinderea pe vană. Angrenaj pentru poziţionarea ventilului şi cu acţionare manuală. Permite montarea atât în poziţie verticală cât şi orizontală, dar în nici un caz nu se montează cu acţionarea în jos.

Dim. Nr. comandă

Pachetaj

230V

1 7712 50

1

24V

1 7712 51

1

 
 

 

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestor cookie-uri.
Ok